Tunsul

Este recomandat atat cateilor cat si pisicilor si poate fi facut de necesitate, in perioadele calduroase, dar si pentru aspectul estetic. La cabinetul Vet&Pet Centre va puteti tunde companionul, in urma unei programari la cabinetul de frizerie canina si felina.

Taierea ghearelor

Taierea ghearelor nu este doar o parte de cosmetica, ghearele netaiate pot cauza o varietate de probleme, printre care gheare rupte, care sunt dureroase si pot sangera sau gheare încarnate.

Igiena urechilor

Este foarte importanta pentru rasele cu urechi cazute, care nu se aerisesc bine. Pentru a evita infectiile si otitele, urechile trebuie curatate saptamanal, iar parul in exces trebuie îndepartat frecvent.

Golirea glandelor perianale

La caini, glandele perianale au rolul de a marca teritoriul si de a identifica alti caini. Glandele perianale se golesc in mod natural atunci când cainele defecă. Este important ca glandele să fie golite de un frizer sau de medicul veterinar, fiind un aspect important al îngrijirii și confortului animalului. Disconfortul este evidențiat de către câine prin glisarea posteriorului pe sol, linsul sau mușcatul excesiv în partea dorsala, avand dificultati in adoptarea poziției sezand.

Echipa Vet&Pet Centre cunoaste necesitatile animalului dvs. si respecta cu strictete procedurile cu care trebuie realizata fiecare manopera in parte, pentru a reda companionului dvs. frumusetea si sanatatea de care are nevoie!