Drojdie de bere si borhot furajer 1.5kg

Concentrat proteic din drojdie de bere si borhot furajer

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

Pasari                                  2-6 %

Rumegatoare tineret       6-12 %

Rumegatoare mari        12- 20 %

Capre, Oi Tineret             4-6 %

Porci  grasi          pana la 6 -8 %

Porci  reproductie si purcei  pana la 4 %

Cai                           pana la 10-12 %

Categorie:

Descriere

Drojdie de bere si borhot furajer 1.5kg, producator Cordostef

DESCRIERE

Concentrat proteic din drojdie de bere si borhot furajer

Proteina- 40%

Grasimea- 9%

Umiditate- max 8%

Este o combinatie unica dintre drojdie de bere”(specia Saccharomyces) legata de borhot de bere
furajer printr-un proces special. Valoarea biologică a unui concentrat furajer nu trebuie măsurată doar
prin standarde „energetice, minerale și vitamine”
De o importanță deosebită pentru performanța animalelor este biodisponibilitatea nutrienților și a
ingredientelor active, care sunt crescute în mod esențial prin utilizarea de drojdie de bere si a
componentelor dietetice din borhotul de bere. Amestecul este in primul rand un purtator de
ingrediente active (enzyme,vitamine,aminoacizi, minerale si oligoelemente) si abia apoi un furnizor de
nutrienti.

  • Prebiotic si dietetic:

Se distinge prin conținutul său ridicat de 1.3 -1.6-beta-D-glucan și Manan oligozaharide din peretii celulelor de drojdie de bere.  Ingredientele prebiotice acționează ca substrat pentru microflora in intestin si rumen, si influenteaza  in mod eficient digestia și procesele de adsorbție.

Stimuleaza producerea de microorganisme benefice( bifido și bacterii producătoare de acid lactic la animale monogastrice și bacterii celulozolitice la rumegătoare)

Lupulonele din hamei  prezente in Drovid BT 40 prin efectul lor eupeptic stimuleaza apetitul .

Acestea au si effect antimucegai.

  • Antioxidant si antimicrobian:

Este remercabil ca drojdia de bere si borhotul contin ingrediente valoroase din hamei (isohumulonele care prin inhibarea activitatii  ciclooxigenazei-2 au efect antioxidant ;

activitatea antimicrobiana a alfa acidului se manifesta antiviral si antibacterian 

Avantajele utilizarii:

  • Pui broiler:
  • Creste apetitul si aportul de hrana
  • Spor mediu zilnic ridicat
  • Regleaza digestia
  • Scade rata mortalitatii
  • Creste rezistenta la boli
  • Porci:
  • Imbunatateste rata conversiei furajului si sporul de crestere
  • Stimuleaza estrul scroafelor si reduce intoarcerile la insamantare
  • Reduce expunerile la mucegaiul din furaje
  • Scade pierderile in crestere
  • Rumegatoare:
  • Stabilizeaza pH-ul rumenal
  • Imbunatateste fertilitatea
  • Suport pentru metabolism
  • Imbunatateste sanatatea coarnelor,copitelor,pielii si parului
  • Imbunatateste cantitatea si calitatea productiei de lapte

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

Pasari                                  2-6 %

Rumegatoare tineret       6-12 %

Rumegatoare mari        12- 20 %

Capre, Oi Tineret             4-6 %

Porci  grasi          pana la 6 -8 %

Porci  reproductie si purcei  pana la 4 %

Cai                           pana la 10-12 %